Trouwringen in Utrecht

Bij Stratelli Juwelier-Edelsmid staan we in Utrecht al jarenlang bekend om onze uitgebreide collectie aan trouwringen en aanzoeksringen, variërend van klassiek tot modern. In de winkel is een trouwringen plek gecreëerd waar u in alle rust inspiratie op kunt doen en advies kunt krijgen van ons gespecialiseerde personeel. Door het grote merkenportfolio zal er altijd een trouwring zijn waar u altijd over gedroomd heeft.

Tevens is er altijd de mogelijkheid om trouwringen naar uw eigen wens aan te passen, werkelijk alles kan aangepast worden aan de trouwringen, waaronder: de breedte, de zetwijze, de grootte van de steen of stenen, het materiaal en zelfs de kleur van het materiaal. Hierdoor zullen uw trouwringen altijd uniek voelen.

ONZE TROUWMERKEN:

Ons assortiment in trouwring merken is zeer uitgebreid, waardoor er altijd een merk tussen zit dat past bij uw stijl en budget. Tevens wordt ons assortiment constant bijgevuld met nieuwe merken, zodat het assortiment ten alle tijde up to date is met de huidige trends.

Stratelli openingstijden

Maandag

13:00 - 17:00 uur

Dinsdag

10:00 - 17:00 uur

Woensdag

10:00 - 17:00 uur

Donderdag

10:00 - 17:00 uur

Vrijdag

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

TOP MERKEN

OFFICIEL DEALER