Waar wil je naar toe?

Last minute accommodatie

Welkom bij Reislastminute.nl

home-img.jpg Lastminute boekingen direct bij de eigenaar! Het doel van onze website is om u direct in contact te brengen met de eigenaar voor een last minute deal en zodoende een hoop geld te besparen op uw vakantie.

Hoe werkt het?
De eigenaren van diverse accommodaties (hotels/appartementen/villas) zitten gedurende het seizoen altijd wel met een paar lege kamers en deze hebben zij natuurlijk liever volgeboekt. Zij krijgen bij ons de mogelijkheid om deze kamers zelf op de website plaatsen waarmee u als klant de beste aanbieding voorgeschoteld krijgt. Een win-win situatie! Het enige wat u nog hoeft te doen is een vliegticket boeken.

Bij de last minutes ziet u de periode waar de aanbieding betrekking op heeft en daarnaast ook een beschrijving van de accommodatie zelf. U kunt dan via de mail of per telefoon direct contact opnemen met de eigenaar en de aanbieding reserveren.

Reislastminute heeft op deze manier een platform gecreëerd voor de eigenaar om zijn last minutes te promoten en u kunt als klant profiteren van deze hele gunstige prijzen. Doordat u rechtstreeks zaken doet met de eigenaar hoeft u ook niets aan ons te betalen.

Voordelen

  • U boekt direct bij de eigenaar.
  • De beste online prijzen.
  • Reislastminute.nl voegt géén boekings- of reserveringskosten toe aan de prijs.
  • Eventuele wensen kunt u zelf afstemmen met de eigenaar.
  • Bespaar een hoop geld op uw vakantie accommodatie.

cosmos_logo-1.jpg